Home Cases

Cases

Klik een recent project aan om de uitdagingen en resultaten te bekijken.

Yorem
Yorem
In ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Verwacht - mrt '20
Een ‘mijn’ omgeving voor de vastgoed projecten waar prospects kunnen zoeken in het aanbod, hun gegevens achter kunnen laten en hun voorkeuren aan kunnen geven, gebouwd op een schaalbare en duurzame manier met zo min mogelijk impact op de huidige manier van werken bij yoreM.
Yorem
Online mijn omgeving voor vastgoedbeheer
Royal Cosun
Royal Cosun
Afgerond
Agro-industrië
Verwacht - Nov '19
Een volledig responsive web applicatie voor interne medewerkers om tickets in te schieten, gekoppeld met het interne systeem Cherwell
Royal Cosun
Online Webapplicatie
Provincie Gelderland
Provincie Gelderland
In ontwikkeling
Overheid
Verwacht - dec 19'
Een online corporate website om voor gemeenten het potentieel aan Biomassa in kaart te brengen, te informeren en te besluiten over het onderwerp Biomassa. Naast de corporate website ontwikkelen wij een tool welke gekoppeld zit middels een API met de klimaatmonitor van Rijkswaterstaat
Provincie Gelderland
Online besluitvorming instrument voor gemeenten
Terrasana Natuurvoeding
Terrasana Natuurvoeding
In ontwikkeling
Biologische producten
Verwacht mrt - '20
Het vernieuwen en duurzamer maken van het online groothandel platform. Met een extreem snelle React.js front-end en een server-side rendering oplossing om snel te zoeken en navigeren op het platform. Daarnaast bouwen wij een API om te koppelen met het Product Informatie Systeem.
Terrasana Natuurvoeding
Online groothandel in natuurvoeding producten
Black Friday Nederland
Black Friday Nederland
In ontwikkeling
B2C - Vergelijkingsplatform
Verwacht - Okt '19
Een intuïtief en snel platform helpt Black Friday Nederland in de toekomst de acties en producten gemakkelijker en doeltreffender aan te bieden. Door een compleet redesign, technische vernieuwing én het automatisering van bepaalde processen, zorgen wij ervoor dat er ruimte is voor onbeperkte groeimogelijkheden.
Black Friday Nederland
Online vergelijkingsplatform
Sparren over jullie uitdaging?
Neem contact op met Nick